Με επιτυχία και με αντιρατσιστικό μήνυμα το τουρνουά ακαδημιών στην Αγία Μαρίνα

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά Ποδοσφαίρου που διοργάνωσε η Ποδοσφαιρική Ακαδημία Μέγας Αλέξανδρος κατά του ρατσισμού, το Σάββατο 23 Μαρτίου το πρωί στο Δημοτικό Γήπεδο Αγίας Μαρίνας.

Το τουρνουά ξεκίνησε με την είσοδο των Ακαδημιών ποδοσφαίρου (Αγίας Βαρβάρας, Αριστότελη, ΓΑΣ Κοπανού και Ποδοσφαιρικης Ακαδημίας Μέγας Αλέξανδρος) κρατώντας το πανό με το μήνυμά ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ. Στην συνέχεια έγιναν τα αγωνιστικά παιχνίδια με όλες τις ομάδες και όλους τους αθλητές να μένουν απόλυτα ικανοποιημένοι και χαρούμενοι. Άλλωστε, αυτός ήταν και ο σκοπός της διοργάνωσης. Η χαρά των αθλητών.

Κατά την διάρκεια των αγωνιστικών παιχνιδιών οι αθλητές του τμήματος Κ16 της ποδοσφαιρικής Ακαδημίας βράβευσαν με τιμητική πλακέτα των αθλητή NIOGANA SOW για το ήθος του και την προσφορά του στο ποδόσφαιρο.

Η διοικούσα επιτροπή, ο τεχνικός υπεύθυνος κ Φίλιππος Πέϊος και οι προπονητές Μπάμπης Σπυριδωνίδης, Γιάννης Αγγελίδης της Ποδοσφαιρικης Ακαδημίας Μέγας Αλέξανδρος ευχαριστούν τις Ακαδημίες Αριστοτέλη, Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας ,ΓΑΣ Κοπανού και τους για την συνεργασία το επίπεδο και το Ευ Αγωνίζεσθε όλων των προπονητών αθλητών συνοδών.