Θεοδοσιάδης: "Ήρθα σε φανταστικό περιβάλλον"

Ικανοποιημένος από τη νίκη αλλά και την απόδοση των παικτών του, παρουσιάστηκε στην συνέντευξη τύπου ο νέος προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ Σάκης Θεοδοσιάδης, ο οποίος δήλωσε τα εξής:

«Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για τη νίκη που πέτυχαν. Σήμερα είχαν να διαχειριστούν πολλά πράγματα και κύρια τους ίδιους τους εαυτούς τους. Ήταν μονόδρομος για αυτούς να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για τη νίκη.

Ήρθα σε ένα περιβάλλον φανταστικό, αλλά και οικογενειακό με συνθήκες εργασίας επίσης φανταστικές. Βοηθήσαμε τα παιδιά κυρίως στο ψυχολογικό κομμάτι.

Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα για την οποία ξέραμε ότι ήταν οργανωμένη αμυντικά και γρήγορη στις αντεπιθέσεις, κάτι που φάνηκε σήμερα κυρίως στο πρώτο ημίχρονο.

Αν και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, οι παίκτες μου μπόρεσαν να βρουν τα ψυχολογικά αποθέματα και να το ανατρέψουν. Είχαν ορθολογικές σκέψεις, μετέφεραν πολύ καλά την μπάλα από πίσω και στον επιθετικό τομέα τα πήγαμε θαυμάσια. Κάναμε λάθη στην άμυνα τα οποία πρέπει να μας γίνουν μάθημα και θα κοιτάξουμε να τα ελαχιστοποιήσουμε δουλεύοντας στην προπόνηση.

Η νίκη μας είναι αφιερωμένη στους παίκτες αλλά και τους Νίκο Παπανώτα, Αντώνη Νατσιούρα που ξεκίνησαν αυτή την προσπάθεια που κάνει η ομάδα σε αυτή την κατηγορία».

Π Τσιλεμάνης: Τιμή μας που παίξαμε με τη ΒΕΡΟΙΑ"

Από την πλευρά του ο τεχνικός του Μελιτέα Μελίτης δήλωσε:

«Πρώτα από όλα θέλω να τονίσω ότι είναι τιμή για εμάς να αγωνιστούμε κόντρα σε μια ιστορική ομάδα όπως είναι η ΒΕΡΟΙΑ και σε ένα γήπεδο που μέχρι πρόσφατα έχουν αγωνιστεί ομάδες της SL.

Επίσης θέλω να εκφράσω το παράπονό μου για την διαιτησία στις αρχές του ημιχρόνου για την αποβολή του παίκτη μας.

Γνωρίζαμε ότι η ΒΕΡΟΙΑ με την αλλαγή προπονητή θα είναι πιεστική. Το 2-2 του πρώτο ημιχρόνου ήταν τιμητικό για εμάς.

Για το Β ημίχρονο δεν μπορώ να πω κάτι αφού η ομάδα μου από το 53' έπαιζε με παίκτη λιγότερο και έτσι φυσιολογικά δεν μπορέσαμε να αντισταθούμε σε έναν καλύτερο αντίπαλο».