Τι έγινε την Πέμπτη στο Νοσταλγία

Πέμπτη και 13, ούτε καν Παρασκευή, ένα ντέρμπι θρίλερ εξελίχτηκε το βράδυ στο ανοιχτό γήπεδο της Εληας όπου βρήκε νικητές τους Dalton's απέναντι στους Texas Losers με σκορ 58-69.

Δυνατό παιχνίδι από τους Τεξανους του Μπιζετα που προσπάθησαν να ελέγξουν την ροή του παιχνιδιού με τον Τσιπη να σκοράρει κατά βούληση στο ζωγραφιστό και τον Παγανη να τρέχει την ομάδα πιάνοντας στον ύπνο την αντίπαλη άμυνα. Ο Φιτσιος με τρίποντες βόμβες προσπάθησε να γυρίσει το παιχνίδι αλλά δεν τα κατάφερε. Νίκη η ήττα με λιγότερους από 14 πόντους ήθελαν οι Texas, όπερ και εγένετο και τερμάτισαν στην 2η θέση του Α Ομιλου.

Από νωρίς έδειξε η αρμάδα του Καραθανάση ότι το θέλει πολύ το παιχνίδι. Ο Καραθανάσης Junior έκανε ότι περνούσε από το χέρι του σκοράρωντας από παντού. Ο Καραγιαννοπουλος καθάρισε την αεράμυνα και ο Μπογδαμπειδης Γ. Έδωσε γρήγορα καλάθια μετά από επιθετικά ριμπαουντ. Παραλίγο να φτάσουν και την διαφορά που χρειαζοντουσαν αλλά δεν τα κατάφεραν επομένως 3η προνομιουχος θέση για τους δραπέτες.

TEXAS LOSERS : Τσατσας 2, Πυρκας 4, Τσιπης 18, Μπιζετας 3, Παγανης 16, Σπυριδωνιδης, Φιτσιος 12(3), Μανουρας 3, Ντοβας.

DALTONS : Καραθανάσης Φρ. 27(1), Πετρόπουλος, Καραθανάσης Αθ., Σιασιος 5, Αχτσης, Παπαγιαννης 2, Καραγιαννοπουλος 7, Μπογδαμπειδης Γ. 10, Μπογδαμπειδης Ν., Κλωναρας 12(1), Στογιαννος, Μπογδαμπειδης Στ. 6.