Ηττήθηκε στο μπαράζ ο Φίλιππος

Με 72-68 ηττήθηκε η ομάδα του Φιλίππου Βέροιας στο παιχνίδι μπαράζ για την άνοδο στην Α2 κατηγορία από την αντίστοιχη ομάδα του Παγκρατίου. Η ομάδα του Γκίμα βρέθηκε να χάνει στο 10′ με 22-18 ενώ στο ημίχρονο βρισκόταν πίσω στο σκορ 40-38.

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι Βεροιώτες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους μείωσαν στο 30′ σε 55-54 αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό με το Παγκράτι να επικρατεί στο τέλος με σκορ 72-68.

Δεκάλεπτα : 22-18, 40-38, 55-54, 72-68

Δηλώσεις Γκίμα

Δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα με το Παγκράτι έκανε ο προπονητής του Φιλίππου Βέροιας Δημήτρης Γκίμας. Αναλυτικά τα όσα είπε : “Συγχαρητήρια στην ομάδα του Παγκρατιου στον κόουτς και σε όλους τους παίκτες για τη νίκη. Ήταν μια μάχη μεταξύ φίλων κι ήταν πραγματικά χαρα μας που συναντήσαμε ξανά τους φίλους μας.

Δεν μπορώ να έχω κανένα απολύτως παράπονο από την ομάδα μας. Ήμασταν κατά τη γνώμη μου σε αυτή την τελευταία παράσταση συγκινητικοί. Όλη τη χρονιά ήμασταν ΤΙΜΙΟΙ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ και προπαντός ΓΕΝΝΑΙΟΙ. ΤΑΠΕΙΝΟΙ στις νίκες και ΓΕΝΝΑΙΟΙ στις ήττες.

Δεν κάναμε ποτέ πάνω από δυο συνεχόμενες ήττες. Είχαμε πάντα τη δύναμη να συνέλθουμε. Επειδή πιστεύω ότι πρωταθλητής πραγματικός είναι αυτός που ξεπερνάει τα όρια του , αυτός που δεν λυγίζει , ανεπιφύλακτα φωνάζω ότι είμαστε ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ.

Δεν έχω λόγια να πω για να εκφράσω πόσο περήφανος αισθάνομαι που συνεργάστηκα με τον ΕΥΘΥΜΗ ΚΟΘΡΑ τον ΒΑΣΙΛΗ ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΒΑΛΛΙΟ, τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΑΜΠΑΤΣΟ ΣΙΣΜΑΝΗ ,τον ΓΙΩΡΓΟ ΒΑΡΩΝΟ ΤΣΙΑΓΚΛΑΚΑΝΟ, τον ΘΕΙΟ ΡΙΖΟ ΚΑΝΤΑΡΚΟ, τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΟΥΤΖΟ ΣΟΥΤΖΟΠΟΥΜΟ, τον ΝΙΚΟ ΠΑΠΙ ΠΑΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ, τον ΦΑΙΔΩΝ ΦΑΙΔΩΝΑΡΑ ΠΑΡΑΠΟΥΡΑ, τον ΦΩΤΗ ΦΩΤΑΡΑ ΚΑΒΑΡΓΥΡΗ , τον ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΙΗΝ ΠΟΝΟΠΟΥΛΟ, τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΣΕΣΜΕ ΤΣΕΣΜΕΤΖΙΔΗ τους μικρούς μας ΚΥΡΙΑΚΟ ΠΟΤΑΜΟΠΟΥΛΟ και ΣΠΥΡΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΙΔΙΩΤΗ.

Ήταν όλοι τους ΑΝΔΡΕΣ όλο το χρόνο και όλα τα φώτα πρέπει να είναι σε αυτούς. Ένα μεγάλο Ευχαριστώ στον κύριο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ που ούτε και σήμερα μας άφησε μόνους.

Η σαιζόν 2018-19 τελείωσε. Ζήτω η σαιζόν 2019-20. Καλό καλοκαίρι σε όλους.”