Τομέας Κομμωτικής στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Το πιο ανερχόμενο εκπαιδευτικό ίδρυμα, σχεδίασε το εργαστήριο κομμωτικής των ονείρων σου!

Η κομμωτική είναι μία τέχνη η οποία δεν σταμάτησε ποτέ να είναι από τις πλέον δημοφιλείς. Οι επαγγελματίες κομμωτές και κομμώτριες γίνονται γρήγορα ανάρπαστοι, καθώς είναι πλήθος οι επαγγελματικές ευκαιρίες μέσα από τις οποίες μπορούν να διαπρέψουν. Είτε πρόκειται για κάποιο τηλεοπτικό στούντιο, είτε για κάποια επίδειξη μόδας, είτε για κάποια φωτογράφηση, ένα είναι σίγουρο· ο κομμωτής είναι αυτός που θα παίξει τον καθοριστικό ρόλο στην τελική εικόνα του ατόμου που αναλαμβάνει. Αν πάλι προτιμήσει να ακολουθήσει τον πιο μοναχικό δρόμο, του ελευθέρου επαγγέλματος, ανοίγοντας ένα δικό του studio Κομμωτικής είναι και πάλι μία επιλογή που μπορεί να κάνει τον μελλοντικό επαγγελματία περιζήτητο. 

Για αυτό σε μία τόσο σημαντική και ταυτόχρονα απαιτητική τέχνη, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησε το “μεγάλο βήμα” και δημιούργησε ένα μοναδικό εργαστήριο κομμωτικής, το οποίο δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα σε στήσιμο και εξοπλισμό τα γνωστότερα κομμωτήρια της αγοράς.

Στο νέο εργαστήριο Κομμωτικής θα βρείτε:

  • Τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό, προκειμένου να εκπαιδευτείτε κάτω από συνθήκες πραγματικού κομμωτηρίου. Παρέα με τους καθηγητές σας, πέρα από την θεωρητική κατάρτιση, αποφοιτώντας από το πιο ανερχόμενο εκπαιδευτικό ίδρυμα στην Ελλάδα, βγαίνετε στην αγορά εργασίας, έτοιμοι κομμωτές με “βαριά”, προϋπηρεσία.
  • Τις πιο σύγχρονες σειρές περιποίησης μαλλιών, από τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως, προκειμένου να εξασκείστε…χωρίς φόβο και πάθος κατά τη διάρκεια των σπουδών σας με τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς.
  • Ένα από τα πιο σύγχρονα σχεδιασμένα εργαστήρια κομμωτικής, προσεγμένο μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια και άψογο αρχιτεκτονικά, προκειμένου να σπουδάζετε σε ένα πραγματικά ευχάριστο περιβάλλον εργασίας και μάλιστα στο κέντρο της πόλης.

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης είναι ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα, που επανεπενδύει από την πρώτη μέρα ίδρυσης του, στην παροχή ουσιαστικής παιδείας, με απόλυτη προτεραιότητα την ένταξη των σπουδαστών του στην αγορά εργασίας. Στο πλαίσιο αυτό δεν θα μπορούσε, σε μία σπουδαία τέχνη, όπως η κομμωτική να δημιουργήσει όλες τις προϋποθέσεις που απαιτούνται για να γίνουν οι απόφοιτοι του περιζήτητοι σε όποιο τομέα και αν επιλέξουν να απασχοληθούν. 

Αν θέλεις και εσύ να ανήκει στους επαγγελματίες του μέλλοντος στον συγκεκριμένο κλάδο κάνε κλικ εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις εγγραφές στα τμήματα Σεπτεμβρίου 2019:
Επισκέψου το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης στη Βαλαωρίτου 9 (τηλ.2310 552406 ή κλείσε τώρα ραντεβού μέσω του www.iekalfa.gr

alpha komo 8alpha komo 8alpha komo 8alpha komo 8alpha komo 8alpha komo 8alpha komo 8