Συνάντηση παλαιών στελεχών του 5ου Συστήματος Προσκόπων Βέροιας

Οι παλαιοί βαθμοφόροι του 5ου Συστήματος Προσκόπων Βέροιας έζησαν την διασκέδαση με μια δυναμική απόδραση στο Προσκοπικό Κέντρο Καστανιάς το Σαββατοκύριακο 22-23 Φεβρουαρίου 2020. Σε ανακοίνωση τους αναφέροτυν:

"Αυτό που συναντήσαμε εκεί μας αποζημίωσε ε το παραπάνω… Μια πανέμορφη ορεινή εικόνα, ένα γνώριμο λευκό τοπίο τυλιγμένο σε πυκνή ομίχλη, που έκανε το χώρο να μοιάζει με κινηματογραφικό σκηνικό…και μας γύρισε δεκαετίες πίσω…

Η ώρα πέρασε γρήγορα και η ώρα της διασκέδασης έφτασε!!! Το σύνθημα για να βγει η ψησταριά για το παραδοσιακό… τσίκνισμα δόθηκε.Τα ηχοσυστήματα άρχισαν να παίζουν μουσική και το βράδυ δίπλα στο τζάκι περάσαμε ένα εορταστικό βραδινό, που τα είχε όλα όσα επιζητούσαμε: πλάκες, προσκοπικές αναμνήσεις, πειράγματα και πολύ μα πολύ γέλιο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Την επόμενη ημέρα, γυρνώντας στη Βέροια, κρατήσαμε μέσα μας τις ομορφιές του Βερμίου, το ατελείωτο κέφι, το άφθονο γέλιο αλλά και την ανάμνηση μιας περιπέτειας τέτοιας, που μόνο ο Προσκοπισμός μπορεί να σου χαρίσει".