Ο Αντώνης Πιτούλιας πρόεδρος Σελίου

Ο Αντώνης Πιτούλιας θα είναι ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Στέλιου την ερχόμενη τετραετία. Σε κλήρωση που έγινε στο Πρωτοδικείο Βέροιας, μετά από ισοψηφία με τον Γιώργο Φαρσαρώτο, αναδείχθηκε πρόεδρος. 

12-08-2019 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Κατεβαίνει οριστικά και ο Ήλιος της Βεργίνας

Απαγορεύεται από τη Δευτέρα (12/08), επισήμως, η χρήση του Ήλιου της Βεργίνας από τη Βόρεια Μακεδονία, όπως προβλέπεται στη συμφωνία των Πρεσπών που υπεγράφη ανάμεσα στην Ελλάδα και την γειτονική χώρα.

12-08-2019 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Τι ψηφίσαμε για πανεπιστημιακό άσυλο, ΟΤΑ και άλλα κοινωνικά ζητήματα

Γράφει ο Τάσος Μπαρτζώκας* Το διυπουργικό νομοσχέδιο που ψηφίστηκε την Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019, αφορούσε μεταξύ άλλων στην κατάργηση της ανομίας στα πανεπιστήμια, στις ρυθμίσεις σε Δήμους και Περιφέρειες ώστε να μπορούν να κυβερνηθούν μετά τα σοβαρά ζητήματα που προκλήθηκαν με...

10-08-2019 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

54 οχήματα για τις ελεγκτικές υπηρεσίες του ΥπΑΑΤ σε όλη την Ελλάδα

Στην ενίσχυση των ελεγκτικών μηχανισμών των υπηρεσιών του προχώρησε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με την προμήθεια (με τη μέθοδο leasing) 54 αυτοκινήτων.

09-08-2019 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Δέσμευση για καμία μεταβολή στον ΕΦΚΑ Νάουσας

Δέσμευση ότι δεν θα υπάρξει καμία υποβάθμιση των υπηρεσιών του ΕΦΚΑ Νάουσας από 1η Σεπτεμβρίου απέσπασαν από τον Υφυπουργό Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων Νότη Μηταράκη, ο Δήμαρχος Νάουσας Νίκος Κουτσογιάννης και οι εκπρόσωποι των τοπικών φορέων, κατά τη συνάντηση της...

08-08-2019 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Περισσότερα απο 1.000 επενδυτικά σχέδια υποβλήθηκαν στις δύο πρώτες δράσεις ενίσχυσης επιχειρηματικότητας της…

143 αιτήσεις χρηματοδότησης (προτάσεις-επενδυτικά σχέδια) από ισάριθμες Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις της Κεντρικής Μακεδονίας που δραστηριοποιούνται στους τομείς εμπορίου και παροχής υπηρεσιών υποβλήθηκαν μέχρι τη Δευτέρα 05-08-2019, που ήταν η καταληκτική ημερομηνία υποβολής, στο πλαίσιο της πρόσκλησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για...

08-08-2019 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης για το πανεπιστημιακό άσυλο

Στην ομιλία του στην Βουλή, για την κατάργηση του Πανεπιστημιακού ασύλου, ο βουλευτής Ημαθίας Λάζαρος Τσαβδαρίδης σημείωσε μεταξύ των άλλων:

07-08-2019 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Μπαρτζώκας: Απαντήσεις στην κριτική του ΣΥΡΙΖΑ

Σχολιάζοντας την κριτική των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, ο βουλευτής Τάσος Μπαρτζώκας έκανε την εξής δήλωση: "Ένας μόλις μήνας συμπληρώθηκε από τις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές, που ανέδειξε τη Νέα Δημοκρατία πρώτη και αυτοδύναμη, αλλά και τρεις εβδομάδες περίπου από την ορκωμοσία των...

07-08-2019 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Στις 25 Αυγούστου η Ορκομωσία της νέας Δημοτικής Αρχής στο Δήμο Αλεξάνδρειας

Μετά την επικύρωση της εκλογής και την ανακήρυξη του επιτυχόντος και των επιλαχόντων συνδυασμών, από την διενέργεια των εκλογών της 26 Μαΐου και 2 Ιουνίου 2019 , σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 23/ΕΠ/2019 Απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Βέροιας, θα πραγματοποιηθεί...

06-08-2019 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Την Δευτέρα 19 Αυγούστου η ορκομωσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας

Η τελετή ορκωμοσίας Δημάρχου Βέροιας, των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας και των Συμβούλων Κοινοτήτων και Προέδρων Κοινοτήτων Δήμου Βέροιας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019 και ώρα 19:00, στο Χώρο Τεχνών του Δήμου Βέροιας (Π. Μελά & Μπιζανίου).

05-08-2019 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Η διασύνδεση Αγροτικής παραγωγής και Τουρισμού, βασικός μοχλός της οικονομικής ανάπτυξης της Ημαθίας

Γράφει ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης  Η Ημαθία ως brand name στο μυαλό του μέσου Έλληνα έχει συνδυαστεί με τα αγροτικά προϊόντα.

04-08-2019 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή Βέροιας

Έκτακτη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Βέροιας θα γίνει τη Δευτέρα 05-08-2019 και ώρα 11:00, με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

02-08-2019 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Ποιοτικός έλεγχος πόσιμου νερού στο Σέλι

Μετά τις οχλήσεις που δέχθηκε η ΔΕΥΑΒ το μεσημέρι της Τρίτης 30/7/2019 αναφορικά με κρούσματα γαστρεντερίτιδας στην Τ.Κ. Κάτω Βερμίου (Σέλι), συνεργείο της ΔΕΥΑΒ με επικεφαλής τον Υπεύθυνο του Τμήματος Ποιοτικού Ελέγχου κ. Ιωάννη Παντερμαράκη, πραγματοποίησε δειγματοληψία το πρωί της...

02-08-2019 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Στην Αθήνα για το υποκατάστημα ΕΦΚΑ ο δήμαρχος Νάουσας

Συνάντηση με τη νέα ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων θα έχουν το επόμενο διάστημα στην Αθήνα Δήμαρχος Νάουσας και τοπικοί φορείς, προκειμένου να απαιτήσουν την άρση της απόφαση κατάργησης του υποκαταστήματος Νάουσας του ΕΦΚΑ (πρώην ΙΚΑ) και τη...

01-08-2019 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Κλιματιζόμενοι χώροι στον Δήμο Βέροιας

Η Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας σε συνεργασία με το Κ.Α.Π.Α. ανακοινώνει ότι θα λειτουργεί ως κλιματιζόμενος χώρος φιλοξενίας των πολιτών για προστασία τους από τις υψηλές θερμοκρασίες ( πάνω από 35ο βαθμούς ) την...

31-07-2019 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Μπαρτζώκας: «Είμαστε ακόμη στην αρχή!»

Ψηφίστηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας με τίτλο «Μείωση ΕΝΦΙΑ και βελτιώσεις στην ρύθμιση οφειλών προς τη φορολογική διοίκηση του ν. 4611/2019».

31-07-2019 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Βεσυρόπουλος: "Για πρώτη φορά οι πολίτες θα δουν μείωση του ΕΝΦΙΑ με την…

«Τερματίζουμε τον παραλογισμό της υπερφορολόγησης φέρνοντας την πρώτη νομοθετική παρέμβαση προς αυτή την κατεύθυνση με τη μείωση του ΕΝΦΙΑ» τόνισε στην ομιλία του από το βήμα της Βουλής ο Υφυπουργός Οικονομικών κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος.

31-07-2019 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Βεσυρόπουλος: ΕΝΦΙΑ και 120 δόσεις είναι μόνο η αρχή, η χώρα γυρίζει σελίδα

Ορθολογική και δικαιότερη χαρακτήρισε τη νέα ρύθμιση για τον ΕΝΦΙΑ και καινοτόμες τις αλλαγές για τις 120 δόσεις για οφειλές στην εφορία, ο υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος κατά τη συζήτηση στην Επιτροπή Οικονομικών του φορολογικού νομοσχεδίου.

30-07-2019 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Τσαβδαρίδης: "Ανακούφιση η μείωση στον ΕΝΦΙΑ, βελτιώνονται οι 120 δόσεις"

Στην τοποθέτησή του στη Επιτροπή Οικονομικών επί του Σχ. Νόμου για τον ΕΝΦΙΑ και τις 120 δόσεις, ο βουλευτής Ημαθίας Λάζαρος Τσαβδαρίδης σημείωσε μεταξύ των άλλων:

29-07-2019 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Συστάσεις του δήμου Βέροιας για τα ογκώδη απορρίμματα

Από την αντιδημαρχία περιβάλλοντος και από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Βασίλη Παπαδόπουλο ανακοινώθηκαν τα εξής:

29-07-2019 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Νομοσχέδιο: Έτσι θα κυβερνηθούν οι δήμοι και οι περιφέρειες

Λύση στο αδιέξοδο που είχαν μπροστά τους οι νέοι τοπικοί άρχοντες δίνει ο Τάκης Θεοδωρικάκος. Ο νέος υπουργός Εσωτερικών, αφού άκουσε τις απόψεις δημάρχων και περιφερειαρχών, κατέληξε στις ρυθμίσεις που θα διασφαλίσουν την ομαλή λειτουργία της τοπικής αυτοδιοίκησης.

27-07-2019 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Διυπουργική για άμεση έκδοση συντάξεων

Τον συντονισμό των ενεργειών των υπηρεσιών των Υπουργείων Εσωτερικών, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, με στόχο την επιτάχυνση των διαδικασιών για την έκδοση συντάξεων, συμφώνησαν οι υπουργοί κ.κ. Τάκης Θεοδωρικάκος, Γιάννης Βρούτσης και Κυριάκος Πιερρακάκης, σε σύσκεψη που...

26-07-2019 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Στην 45η Γιορτή της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο ο βουλευτής Τάσος Μπαρτζώκας

Στην καθιερωμένη εκδήλωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο, την Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019, παραβρέθηκε ο βουλευτής Ημαθίας Τάσος Μπαρτζώκας, καλεσμένος από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο.

26-07-2019 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Το 45ο φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή τον Σεπτέμβρη στην Βέροια

Το 45ο φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή, με σύνθημα "Με τους αγώνες, τα όνειρα, τη δύναμη μας… «θα χτίσουμε έναν κόσμο λέφτερο, ανοιχτό, γεμάτο ελπίδα!...» τον Σοσιαλισμό!", θα πραγματοποιηθεί στις πόλεις της Κεντρικής Μακεδονίας από τον Αύγουστο μέχρι το Σεπτέμβρη.

26-07-2019 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Διαβεβαίωση Καραμανλή για λύση στο αδιέξοδο με την έκδοση διπλωμάτων οδήγησης

Τον Υπουργό Μεταφορών Κώστα Αχ. Καραμανλή συνάντησαν ο πρόεδρος των εκπαιδευτών οδήγησης Ημαθίας Βασίλης Κοτίδης Βασίλειος και ο περιφερειακός σύμβουλος Θεόφιλος Τεληγιαννίδης και συζήτησαν μαζί του το αδιέξοδο που έχει προκύψει με την έκδοση νέων διπλωμάτων οδήγησης. 

25-07-2019 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Συνάντηση Βεσυρόπουλου-συμβολαιογράφων για ΕΝΦΙΑ και μεταβιβάσεις

Κατά τη συνάντηση του υφυπουργού Οικονομικών Απόστολου Βεσυρόπουλου με εκπροσώπους του συμβολαιογραφικού κόσμου, τέθηκαν τα ζητήματα που ανακύπτουν σχετικά με τη φορολογία του ΕΝΦΙΑ.

25-07-2019 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Νάουσας - Τι θα συζητήσει

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νάουσας θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος την 29η του μηνός Ιουλίου 2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19.30 για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

25-07-2019 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Επανέρχεται το παλαιό καθεστώς έκδοσης διπλωμάτων οδήγησης

Άμεση λύση στην ταλαιπωρία χιλιάδων οδηγών και στο αδιέξοδο των Σχολών Οδηγών δίνει ο νέος Υφυπουργός Μεταφορών κ. Γιάννης Κεφαλογιάννης. Σε συνάντηση που είχε με τον βουλευτή Ημαθίας Λάζαρο Τσαβδαρίδη, τον ενημέρωσε ότι επανέρχεται έτσι το παλαιό καθεστώς έκδοσης διπλωμάτων οδήγησης...

25-07-2019 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Ευχαριστήρια δήλωση Άγγελου Τόλκα για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου

Ο πρώην υφυπουργός Άγγελος Τόλκας, έκανε την εξής δήλωση: "Θα ήθελα να ευχαριστήσω καθεμία και καθέναν ξεχωριστά, τις φίλες και τους φίλους που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη και την ψήφο τους στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

25-07-2019 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Ποιες αλλαγές θα γίνουν στην απλή αναλογική

Tην πρώτη του θεσμική επίσκεψη στην ΚΕΔΕ πραγματοποίησε ο υπ. Εσωτερικών Π. Θεοδωρικάκος, κατόπιν σχετικής πρόσκλησης που του απεύθυνε ο Πρόεδρος της Γ. Πατούλης, να παραστεί στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης.

24-07-2019 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Ιδρύθηκε στην Ελλάδα παράρτημα του World Trade Association!

Το Υπουργείο Ανάπτυξης, και τον Υπουργό Αδωνι Γεωργιάδη Επισκέφτηκαν την Τρίτη το μεσημέρι τα ιδρυτικά μέλη του Οργανισμού world trade Association στην Ελλάδα.

24-07-2019 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Η υποκρισία τελειώνει, οι νοοτροπίες παραμένουν

Του Στέργιου Καλπάκη Το τέλος της υποκρισίας. Έτσι θα μπορούσαμε να περιγράψουμε μ’ έναν τίτλο την αλλαγή στάσης της ΝΔ ως κυβέρνησης απέναντι στη Συμφωνία των Πρεσπών. Ως αξιωματική αντιπολίτευση επένδυσε στον εθνολαϊκισμό, επιχείρησε να διχάσει τους Έλληνες κι έδωσε νομιμοποίηση...

24-07-2019 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Βεσυρόπουλος στον Realfm για τις 120 δόσεις: Μπόνους για τους συνεπείς οφειλέτες -…

Για τις αλλαγές στη ρύθμιση των 120 δόσεων, τη μείωση του ΕΝΦΙΑ καθώς και τις φορολογικές δηλώσεις μίλησε στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Μάνου Νιφλή και Στεφανίας Κασίμη ο υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος.

23-07-2019 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Τέλος Αυγούστου η τελετή ορκωμοσίας της νέας Περιφερειακής Αρχής και του νέου Περιφερειακού…

Το Σάββατο 31 Αυγούστου 2019 θα πραγματοποιηθεί η τελετή ορκωμοσίας της νέας Περιφερειακής Αρχής και του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

23-07-2019 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Καρασαρλίδου: "Ποιοι είναι οι πραγματικά κερδισμένοι από τις εξαγγελίες για τον ΕΝΦΙΑ;"

Αναφορικά με την μείωση του ΕΝΦΙΑ που προανήγγειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Φρόσω Καρασαρλίδου σχολίασε: "Μείωση του ΕΝΦΙΑ ανακοινώθηκε από την κυβέρνηση και εύλογα αναρωτιέται κανείς:

23-07-2019 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Ο δήμος Βέροιας συμμετέχει στην ευρωπαϊκή εβδομάδα κινητικότητας

Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας πραγματοποιείται από τις 16 έως τις 22 Σεπτεμβρίου κάθε χρόνο, δίνοντας την ευκαιρία στους κατοίκους των πόλεων να δοκιμάσουν βιώσιμους εναλλακτικούς τρόπους μεταφοράς, όπως το περπάτημα και το ποδήλατο. Επιλέγοντας να μετακινηθούμε με ποδήλατο ή περπατώντας...

23-07-2019 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Οι προγραμματικές δηλώσεις του Πρωθυπουργού και τα σημεία που υπογραμμίζει ο βουλευτής Τάσος…

Μετά την τριήμερη συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019 η διαδικασία στη Βουλή, με την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση.

23-07-2019 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Με την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση ολοκληρώθηκε η τριήμερη συζήτηση επί των Προγραμματικών…

Με την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση ολοκληρώθηκε σήμερα στις 10:30 μ.μ. η συζήτηση επί των Προγραμματικών Δηλώσεων, στην Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων.

23-07-2019 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας στη Διεθνή Έκθεση Φρούτων & Λαχανικών FRUIT ATTRACTION 2019

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στηρίζοντας ενεργά την προβολή των ποιοτικών αγροτικών προϊόντων της περιοχής της, έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τη συμμετοχή της στη Διεθνή Έκθεση Φρούτων & Λαχανικών FRUIT ATTRACTION 2019, που θα πραγματοποιηθεί από τις...

22-07-2019 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Ενημέρωση από Παπαδόπουλο, Κορωνά για τις ζημιές από την θεομηνία (βίντεο)

Ενημέρωση για τις ζημιές από την πρόσφατη θεομηνία έκανε στο Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας ο αντιδήμαρχος Βασίλης Παπαδόπουλος ενώ ο αντιδήμαρχος Θεόφιλος Κορωνάς επεσήμανε στο τι πρέπει να κάνουν οι πληγέντες. 

22-07-2019 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Αποστολόπουλος: "Συρρικνώθηκαν οι δυνάμεις της αριστεράς" (βίντεο)

Για συρίκνωση της αριστεράς μίλησε στο Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας ο γραμματέας Θανάσης Αποστολόπουλος. Ο κ. Αποστολόπουλος μίλησε για ηγετικά λάθη που στοίχησαν και παρουσίασε τι πρέπει να γίνει στον χώρο από εδώ και πέρα για να ανακάμψει.

22-07-2019 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης

Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ ορίστηκε, έπειτα από Απόφαση του Προέδρου της παράταξης και Πρωθυπουργού της Ελλάδας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ο βουλευτής Ημαθίας κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης.

22-07-2019 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Θανάσης Σιδηρόπουλος για διατηρητέα κτίρια: "Χρειάζεται απλούστευση διαδικασιών και κίνητρα στους ιδιοκτήτες" (βίντεο)

Αν και δήλωσε ότι δεν είναι αισιόδοξος από το έργο που θα παράξει η νέα κυβέρνηση, ο αντιδήμαρχος Θανάσης Σιδηρόπουλος, είπε ότι αυτό που το προβληματίζει είναι τα διατηρητέα κτίρια. Τόνισε ότι με την προηγούμενη κυβέρνηση δεν άλλαξε κάτι και...

22-07-2019 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Βοργιαζίδης: "Πρόκληση για την κυβέρνηση οι αποζημιώσεις των πληγέντων από την θεομηνία" (βίντεο)

Σχόλια για τη νέα κυβέρνηση που προέκυψε από τις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές έκαναν στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, ο δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης και ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Γιώργος Μελιόπουλος. 

22-07-2019 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Τσαβδαρίδης: "Λιγότεροι φόροι από φέτος" (βίντεο)

Ομιλία στην Βουλή, στην συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων της Κυβέρνησης, πραγματοποίησε ο βουλευτής Ημαθίας Λάζαρος Τσαβδαρίδης. Μεταξύ των άλλων ανέφερε: "Λιγότεροι φόροι από φέτος!Λιγότεροι φόροι από φέτος! Προσλήψεις σε νοσοκομεία, σχολεία και αστυνομία! Στήριξη της οικογένειας και μέριμνα για τις ευπαθείς ομάδες...

22-07-2019 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Παράδοση νέων κατάλληλων παιδικών χαρών στο Δήμο Αλεξανδρείας

Παιδικές χαρές στον Δήμο Αλεξάνδρειας, παραδίδονται προς χρήση στους πολίτες έχοντας λάβει την αντίστοιχη ειδική σήμανση καταλληλότητας από την Επιτροπή Ελέγχου Παιδικών Χαρών Ν. Ημαθίας. Συγκεκριμένα βρίσκονται:

22-07-2019 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Συνάντηση ΕΣΕΕ με τον Υφυπουργό Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2019, στο Υπουργείο Οικονομικών, συνάντηση της ΕΣΕΕ με τον Υφυπουργό Οικονομικών, αρμόδιο για την φορολογική πολιτική και την δημόσια περιουσία κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο.

22-07-2019 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Βεσυρόπουλος: Με τις τωρινές αντικειμενικές αξίες η μείωση του ΕΝΦΙΑ

Με τις τωρινές αντικειμενικές αξίες θα γίνει η μείωση του ΕΝΦΙΑ που ανήγγειλε χθες ο πρωθυπουργός, δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος. Ο ίδιος ανέφερε ότι από το 2020 οι αντικειμενικές αξίες θα εναρμονιστούν με τις εμπορικές.

21-07-2019 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Για έργο του ΤΟΕΒ Νάουσας στο νέο Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης

Την απόλυτη αναγκαιότητα δημοπράτησης εντός της χρονιάς του κομβικού έργου των 7,5 εκατ. Ευρώ που έχει εγκριθεί πριν λίγους μήνες από το Υπουργείο στο ΕΣΠΑ για τον ΤΟΕΒ Νάουσας, επισήμανε στον νέο Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κώστα Σκρέκα ο Βουλευτής...

20-07-2019 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Απαντήσεις Κουτσογιάννη σε Καρανικόλα

Απαντήσεις στις πρόσφατες ανακοινώσεις Καρανικόλα δίνει με ανακοίνωση του ο απερχόμενος δήμαρχος Νάουσας Νίκος Κουτσογιάννης. Συγκεκριμένα αναφέρει:

19-07-2019 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Βεσυρόπουλος: "Το ΣΔΟΕ και το ΣΕΠΕ όχι μόνο δεν καταργούνται αλλά ενισχύονται και…

Ο Υφυπουργός Οικονομικών, Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας, κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση : "Το ΣΔΟΕ και το ΣΕΠΕ όχι μόνο δεν καταργούνται αλλά ενισχύονται και αποκομματικοποιούνται.

18-07-2019 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας - Τι θα συζητήσει

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας θα γίνει στις 22-7-2019 ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

18-07-2019 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Ο Νικόλας Καρανικόλας για το Κιόσκι

Με αφορμή την εκμίσθωση του Κέντρου Κιόσκι, ο νέος δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας αναφέρει:

18-07-2019 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Καρασαρλίδου: "Θα συνεχίσω να βρίσκομαι δίπλα στους πολίτες"

Σε δήλωσή της μετά την ορκωμοσία της νέας Βουλής, η βουλευτής Ημαθίας Φρόσω Καρασαρλίδου τόνισε: "Με αίσθημα ευθύνης άλλα και τιμής απέναντι στους συμπολίτες μου, που με την ψήφο τους με επέλεξαν να τους εκπροσωπήσω εκ νέου στη νέα κοινοβουλευτική...

18-07-2019 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Βεσυρόπουλος: "Δεν ξεχνώ ότι είμαι στη Βουλή με τη δίκη σας στήριξη και…

Ένα μικρό σχόλιο και μια φωτογραφία από την τελετή ορκωμοσίας ανήρτησε στα sosial media ο υφυπουργός Απόστολος Βεσυρόπουλος, στο ξεκίνημα της νέας Βουλής. Συγκερκιμένα έγραψε:

18-07-2019 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Μπαρτζώκας: «Με αίσθημα ευθύνης και αισιοδοξία για την Ελλάδα και την Ημαθία μας…

«Με αίσθημα ευθύνης και αισιοδοξία για την Ελλάδα και την Ημαθία μας... Ξεκινάμε!». Με  αυτήν την λακωνική αναφορά, που συνόδευε την φωτογραφία του με την σύζυγό του Έλλη Δεληγιάννη στη Βουλή λίγο πριν την ορκωμοσία, ο βουλευτής Ημαθίας Τάσος Μπαρτζώκας έδωσε...

18-07-2019 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Τσαβδαρίδης: "Η Ημαθία αξίζει να γίνει πρωταγωνίστρια ξανά"

Με αφορμή την ορκωμοσία της νέας Βουλής, ο βουλευτής της ΝΔ Λάζαρος Τσαβδαρίδης δηλωσε:

17-07-2019 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες διαπλάτυνσης της οδού Πιερίων

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το έργο διαπλάτυνσης της οδού Πιερίων από το ύψος της οδού Μανδηλαρά μέχρι το ύψος της οδού Απόλλωνος όπου οι εργασίες υλοποιούνται με εντατικούς ρυθμούς και εντός χρονοδιαγράμματος. Μάλιστα, την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019, πραγματοποιήθηκε γεωφυσική...

17-07-2019 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Περιβαλλοντική αδειοδότηση λατομείου μαρμάρου

Στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (www.pkm.gov.gr/Ενημέρωση/Περιβαλλοντική Αδειοδότηση Έργων/Δημοσιοποιήσεις Περιφερειακού Συμβουλίου) αναρτήθηκε η Ανακοίνωση – Πρόσκληση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας που αφορά στο φάκελο Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για την περιβαλλοντική αδειοδότηση του έργου «Εκμετάλλευση λατομείου μαρμάρου, έκτασης 99.897,73...

17-07-2019 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας ο βουλευτής Τάσος Μπαρτζώκας

Στην έδρα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βέροιας βρέθηκε ο βουλευτής Ημαθίας Τάσος Μπαρτζώκας, προκειμένου να συγχαρεί για την αποτελεσματικότητα στο έργο της αντιμετώπισης των συνεπειών της πρωτοφανούς θεομηνίας της περασμένης εβδομάδας.

16-07-2019 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Δεν υπάρχουν άρθρα σε αυτήν την κατηγορία. Εάν εμφανίζονται υποκατηγορίες σε αυτήν τη σελίδα, μπορεί να περιέχουν άρθρα.