Το διάσημο φωνητικό σύνολο The Queen's Six στην Βέροια

Το διάσημο φωνητικό σύνολο The Queen's Six από τη Βρετανία, θα πραγματοποιήσει συναυλία στο  ΜΕΝΔΡΕΣΕ ΤΖΑΜΙ , σήμερα 28/12, ώρα 8.00μ.μ / (είσοδος με προσκλήσεις*!!).

Το σύνολο The Queen's Six ιδρύθηκε το 2008, έτος της 450ης επετείου από την άνοδο της βασίλισσας Ελισάβετ Α' στο θρόνο, από την οποία και πήρε το όνομά του. Με έδρα το Κάστρο Windsor, όλα τα μέλη των The Queen's Six είναι και τραγουδιστές του Παρεκκλησίου St George's Chapel, που βρίσκεται εντός των τειχών του Κάστρου. Η Χορωδία του Παρεκκλησίου, που αποτελείται από αγόρια σοπράνο και δώδεκα ενήλικες επαγγελματίες άνδρες τραγουδιστές, συμμετέχει σε οκτώ θείες λειτουργίες την εβδομάδα καθώς και σε ιδιωτικές και κρατικές εκδηλώσεις, συχνά ενώπιον της Βασιλικής Οικογένειας.

Πλέον, οι Dan, Tim, Nick, Dom, Andrew και Simon ενώθηκαν για να προσφέρουν το μοναδικό στυλ ψυχαγωγίας τους σε ένα πολύ ευρύτερο κοινό. Το ρεπερτόριό τους εκτείνεται πολύ πέρα από το εκκλησιαστικό χορωδιακό: από τους πρώιμους λιτούς ύμνους, την πολυποίκιλτη Αναγεννησιακή πολυφωνία, τα αθυρόστομα ερωτικά τραγούδια και τα λαϊκά τραγούδια που σου γίνονται εμμονή, ως τις διασκευές τζαζ και ποπ που σε παρασέρνουν.

The Queen's Six

The Queen's Six:
Daniel Austin Brittain
Timothy David Carleston
Nicholas Richard Ian Madden
Dominic Marcus Bland
Andrew John Thompson
Simon Scott Whiteley

*Είσοδος ελεύθερη ( με ειδικές προσκλήσεις )
Θα διανέμονται από το Γραφείο Διεύθυνσης , 1ος όροφος Χώρου Τεχνών από τις 11.00π.μ ως 13.00 . Πληροφορίες 2331078120 , Καραγιαννίδου Νανά .

Όσοι προμηθεύτηκαν εισιτήρια , μπορούν να τα εξαργυρώσουν στη Γραμματεια του Χώρου Τεχνών .