Ο Φίλιππος Πλιάτσικας στις 2/11 στο Bowling City Club

Μετά από μία καλοκαιρινή παύση το Bowling City Club επιστρέφει στις μουσικές παραστάσεις. Αυτή την φορά ο Φίλιππος Πλιάτσικας και οι συνεργάτες του υπόσχονται μια ακόμη εξαιρετική βραδιά στον αγαπημένο σας πλέον χώρο αναψυχής!

Ενημερωθείτε στην ιστοσελίδα μας bowlingcity.gr ή σε facebook και instagram.

Προπώληση εισιτηρίων: 6€ (Περιορισμένος αριθμός)

Βέροια: Bowling City Club, Βιβλιοπωλείο Επίκαιρο, Καφέ Μπρίκι

Νάουσα: Rock Bar Rolling Stones

Αλεξάνδρεια: Desperado Bar

Εισιτήριο στην είσοδο: 8€

Μετά την ιστορική επανένωση των Πυξ Λαξ το καλοκαίρι του 2018 και μέχρι οι παλιοί φίλοι να ξαναβρεθούν μαζί στη σκηνή, ο Φίλιππος Πλιάτσικας αφήνει για λίγο πίσω τα μεγάλα στάδια και τις συναυλίες και στήνει μαζί με παλιούς και νέους συνεργάτες, καινούργιες παρεΐστικες συναντήσεις. Απαραίτητος σταθμός στην βόρεια Ελλάδα πλέον ο φιλόξενος χώρος του Bowling City Club!

Μαζί του μια εξαιρετική παρέα μουσικών με τις δικές τους διαδρομές και ανησυχίες, που θα ξεδιπλωθούν κι αυτές δίνοντας ιδιαίτερο και φρέσκο ήχο με νέα ακούσματα έκπληξη.

Ο Χάρης Μιχαηλίδης από το συγκρότημα της Δραμαμίνης, η Ελευθερία Ναθαναήλ με νέο δισκογραφικό αποτύπωμα, ο Νίκος Σάλτας που ενορχηστρώνει και ο Γιώργος Λιβαδάς που δίνει ρυθμό σε όλα τα παραπάνω.

Τα νέα τραγούδια από δισκογραφικές δουλειές σημερινές και σύγχρονες δένουν αρμονικά με υλικό από την εποχή της Στίλβης και του Μπαμπούλα, του Μοναξιά μου όλα... Η παράσταση αυτή του Φίλιππου Πλιάτσικα, θα δημιουργήσει ένα περιβάλλον που διέσχισε 3 δεκαετίες κι έφτασε στο σήμερα φρέσκο και σύγχρονο, με ηλεκτρισμό και ένταση!

To Bowling City Club γιορτάζει τα 15 χρόνια λειτουργίας του παρέα με τον αγαπημένο μας καλλιτέχνη, Φίλιππο Πλίατσικα, την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου στις 21:30.

Τηλέφωνο κρατήσεων: 23310 26999 ή 6979117362