Με επιτυχία η Γιορτή Κερασιού στο Ροδοχώρι

Άλλη μία Γιορτή κερασιού αποτελεί πλέον παρελθόν για τον Πολιτιστικό σύλλογο Ροδοχωρίου ΟΙ ΚΟΜΝΗΝΟΙ και οι εντυπώσεις που άφησε μόνο θετικές μπορούν να χαρακτηριστούν...

Την πρώτη μέρα ο Δημήτρης Καρασαβίδης και ο Δημήτρης Σκεντερίδης με τις νότες τους ξεσήκωσαν τον κόσμο και η διασκέδαση χτύπησε κόκκινο , στην λύρα τους συνόδεψαν οι Δημήτρης Ξενιτόπουλος και Χρήστος Σαπανίδης, στο κλαρίνο ο Νίκος Μαντζιρίδης και στα ντραμς ο Παπαδόπουλος. Στον ήχο και στα πλήκτρα ήταν ο Γιώργος Φουντουκίδης.
Εξαιρετικό ήταν το χορευτικό τμήμα του συλλόγου "Φίλιππος" Επισκοπής καθώς και το μεγάλο χορευτικό τμήμα του συλλόγου Ροδοχωριού.

Την δεύτερη μέρα ο Γιώργος Σοφιανίδης και Στάθης Πορφυρίδης στο τραγούδι ανέβασαν το θερμόμετρο της διασκέδασης στα ύψη, στη λύρα ήταν ο Νίκος Κοκκινίδης, στο νταούλι ο Κωνσταντίνος Ιμβριώτης και ο Καρυπίδης Παναγιώτης, στο αγγείο Γιώργος Βέργος. Απολαύσαμε το μικρό τμήμα του συλλόγου Ροδοχωριού και τους Μωμόγερους Ροδοχωρίου.

Στον ήχο και στα πλήκτρα ήταν ο Γιώργος Φουντουκίδης.

"Ο Πολιτιστικός σύλλογος Ροδοχωρίου ‘ΟΙ ΚΟΜΝΗΝΟΙ’ θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους τίμησαν τον σύλλογο με την παρουσία τους στην Γιορτή Κερασιού, καθώς επίσης τους καλλιτέχνες που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, για να έχουμε δυο υπέροχες βραδιές, τα χορευτικά τμήματα που πήραν μέρος στην εκδήλωση, τους χορηγούς που στη δύσκολη οικονομικά εποχή που διανύουμε ενίσχυσαν οικονομικά, έτσι ώστε να μπορέσει να έχει επιτυχία η Γιορτή, αλλά και όλους όσους πρόβαλαν τη γιορτή από τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης.

Φυσικά όλους τους εθελοντές που και φέτος ανάλαβαν το δύσκολο έργο του στησίματος της Γιορτής και το διεκπεραίωσαν με απόλυτη επιτυχία.

Τέλος ευχαριστούμε θερμά όλους όσους βρέθηκαν το διήμερο στις εγκαταστάσεις του Παλιού συνεταιρισμού Ροδοχωρίου, χωρίς την παρουσία του κόσμου δε θα είχαν κανένα νόημα και σκοπό τα παραπάνω.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου με την υπόσχεση ότι θα κάνουμε το καλύτερο για να έχουμε ίδιο ή και καλύτερο αποτέλεσμα" αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.