Logo

Βέροια: Αρβανιτάκη και Κότσιρας θα "βουλιάξουν" την πλατεία Ωρολογίου

Μια ακόμη μεγάλη συναυλία, αυτή των Αρβανιτάκη - Κότσιρα, συνεχίζεται το Σάββατο το φεστιβάλ "Βέροια Εύηχη Πόλη". Εκτός από την μεγάλη συναυλία της πλατείας Ωρολογίου, το πρωί θα παρελάσουν στο κέντρο της πόλης 100 νταούλια σε ποντιακούς σκοπούς ενώ το μεσημέρι, στον πεζόδρομο της αγοράς, το κοινό θα απολαύσει ρεμπέτικη συναυλία. Αναλυτικά το πρόγραμμα του Σαββάτου:

Σάββατο 22 Ιουνίου, 11.30π.μ

100ΧΡΟΝΙΑ ΜΝΗΜΗΣ

100 νταούλια παρελαύνουν στους δρόμους της πόλης σε ποντιακούς σκοπούς

Επιμέλεια : Ουσταμπασίδης Δημήτρης

Δρόμοι της πόλης - Αγορά

pliri ntax

Σάββατο 22 Ιουνίου, 12.00μ.

ΠΛΗΡΗ ΝΤΑΞΕΙ - Ρεμπέτικη κομπανία

Οι πλήρη ντάξει είναι μια γνήσια λαϊκή κομπανία που ακολουθεί την παράδοση του προπολεμικού ρεμπέτικου τραγουδιού φέρνοντάς την στο τώρα! “Συνεχιστές της ελληνικής λαϊκής μουσικής παράδοσης μέσω της δικιάς τους δημιουργίας” αποκαλεί τους πλήρη ντάξει το γαλλικής παραγωγής ντοκυμαντέρ “Le grand tour - La Grèce” - 2013.

Με τη βοήθεια πολλών φίλων τους, καταφέρανε να εκδόσουν τέσσερις (4) δίσκους με δικά τους κομμάτια, πλήρη ντάξει - 2013, ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ - 2014, Τρίτος ΔΙSKOS - 2015, soirée - 2019, με τα τραγούδια που εμπεριέχονται να πατάνε στο παραδοσιακό - λαϊκό ύφος. Τραγούδια από τη δισκογραφία τους αλλά και παλιά ρεμπέτικα συνθέτουν το ρεπερτόριο που παρουσιάζουν στις ζωντανές εμφανίσεις τους. Ο δυναμισμός στην οργανοπαιξία και ο λυρισμός των φωνών τους είναι τα κύρια
χαρακτηριστικά που τους προσάπτουν οι φίλοι ακροατές τους.

Έχουν παρουσιάσει τη δουλειά τους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ( Κύπρο, Βέλγιο, Ολλανδία, Αυστραλία ), σε διάφορους χώρους και φεστιβάλ και έχουν
φιλοξενηθεί σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές καθώς και στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.

Έχουν συνεργαστεί με ανθρώπους από τον καλλιτεχνικό χώρο (Video artists, designers, ζωγράφους, εικαστικούς, φωτογράφους, ηχολήπτες, παραγωγούς) διαμορφώνοντας ένα ευρύ πεδίο δράσεων γύρω από την κομπανία.

Αγορά – πεζόδρομος Τσούπελη

Σάββατο 22 Ιουνίου, 9.00μ.μ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ -ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ

Δυνατά κάθε φορά

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Γιάννης Κότσιρας τον φετινό χειμώνα συναντήθηκαν, μετά από χρόνια, στην Ακτή Πειραιώς και παρουσίασαν ένα από τα πιο επιτυχημένα προγράμματα της σεζόν, φωτεινό, εξωστρεφές, συγκινητικό και δυναμικό ταυτόχρονα.

Έφεραν κοντά τα μεγάλα τους τραγούδια, θυμήθηκαν σπουδαία λαϊκά που αγαπάνε κι ένωσαν τις φωνές και τους μουσικούς τους κόσμους σε ένα καινούριο τραγούδι με τίτλο «Δυο ζωές».

Αυτή η παράσταση – πρόσκληση σε μια μουσική γιορτή, που πέτυχε τον στόχο της να γίνουμε όλοι μία παρέα, τραγουδώντας μαζί με τους αγαπημένους μας ερμηνευτές, άμεσα και ζωντανά, θα ταξιδέψει αυτό το καλοκαίρι από άκρη σε άκρη της Ελλάδας και της Κύπρου, ώστε να μην τη χάσει κανείς!

Παίζουν οι μουσικοί:
Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης , τύμπανα - Αλέξανδρος Λιβιτσάνος , πιάνο, πλήκτρα
Βαγγέλης Μαχαίρας , μπουζούκι, τζουράς - Δημήτρης Τσάκας , σαξόφωνο
Παρασκευάς Κίτσος , μπάσο - Γιάννης Κυριμκυρίδης, πιάνο, πλήκτρα
Νίκος Μέρμηγκας , λαϊκά έγχορδα - Κώστας Μιχαλός , κιθάρες

Επιμέλεια ήχου: Χάρης Κρεμμύδας, Στρατής Καραδημητράκης
Φωτισμοί: Μαρία Βενετάκη

Ενορχηστρώσεις: Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης - Αλέξανδρος Λιβιτσάνος
Επιμέλεια προγράμματος: Ελευθερία Αρβανιτάκη, Γιάννης Κότσιρας, Λήδα Ρουμάνη

Οργάνωση παραγωγής
(Ελευθερία Αρβανιτάκη): Λήδα Ρουμάνη & Ηχόχρωμα
(Γιάννης Κότσιρας): Menta Art Events

Πλατεία Ωρολογίου

Copyright © 2007 - 2019 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb